produk

BENZOATE INSEKTIK / EMAMECTIN

Katrangan singkat:

Gunakake Potong:
Gobis, kubis, lobak lan sayuran liyane, kedele, katun, teh, tembakau lan tanduran lan wit buah liyane.
Obyek kontrol:
Aktivitas abamektin benzoate menyang Lepidoptera dhuwur banget, kayata ngengat kubis, cacing tentara kedelai, cacing kod kapas, cacing tentara tembakau, cacing tentara kubis, litod Spodoptera, cacing tentara, ngengat rwaning apel, utamane kanggo Spodoptera exigua lan Plutella xylostella, lan menyang Homoptera, Thysanoptera, Coleoptera lan tungau.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Gunakake Potong:

Gobis, kubis, lobak lan sayuran liyane, kedele, katun, teh, tembakau lan tanduran lan wit buah liyane.

Obyek kontrol:

Aktivitas abamektin benzoate menyang Lepidoptera dhuwur banget, kayata ngengat kubis, cacing tentara kedelai, cacing kod kapas, cacing tentara tembakau, cacing tentara kubis, litod Spodoptera, cacing tentara, ngengat rwaning apel, utamane kanggo Spodoptera exigua lan Plutella xylostella, lan menyang Homoptera, Thysanoptera, Coleoptera lan tungau.

Wêdakakêna kristal putih utawa kuning umume digunakake kanggo ngontrol akeh hama ing sayuran, wit buah, katun lan tanduran liyane.






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita