produk

  • TCCA/TRICHLOROISOCYANURIC ACID/CHLORINE TABLET

    TCCA / TRICHLOROISOCYANURIC ACID / CHLORINE TABLET

    TCCA minangka senyawa organik, sing digunakake sacara umum minangka disinfektan industri, pamutih lan reagen ing sintesis organik.
    Ana 3 apperansi, Powder / Granular / tablet, miturut panggunaan
    Spesifikasi:
    1. Katon: tablet putih
    2. Klorin sing kasedhiya: 90,00% MIN
    3. Kelembapan: 0,50% MAX
    4. Larutan banyu 1% PH: 2.7-3.3
    KITA PAKET 50KGS DRUM PLASTIK, 20KGS FIBER CARTONS dll
  • CALCIUM HYPOCHLORITE 65% 70%

    HYPOCHLORITE KALCIUM 65% 70%

    Kalsium Hypochlorite bisa digunakake kanthi akeh minangka disinfektan, agen pemutih utawa oksidan amarga klorin sing ana ing produk, kayata, duwe disinfektan sing apik kanggo kolam renang, banyu ngombe, menara pendinginan & limbah lan banyu limbah, panganan, pertanian, rumah sakit, sekolah, stasiun lan rumah tangga lan liya-liyane, pemutihan lan oksidasi sing apik uga ditemokake ing industri kertas lan pewarna.
  • CERIUM OXIDE POLISHING POWDER

    CERIUM OXIDE POLA PULES

    Wêdakakêna poli oksida cerium duweni sifat kimia lan fisik lan digunakake ing polesan kaca optik, LCD, Panel Sentuh, Topeng Foto.
  • SODIUM LAURYL ETHER SULFATE 70%(SLES)

    SODIUM LAURYL ETHER SULFATE 70% (SLES)

    PHMB minangka jinis polimer bakterisida lan bakteriostatik serbaguna anyar. Bakal ngasilake ionisasi ing larutan banyu. Bagéyan hidrilik nampilake listrik positif sing kuwat. Bisa nyedhot kabeh jinis bakteri lan virus sing biasane listrik negatif, mlebu ing membran sel, nyegah sintesis liposom ing membran, nyebabake sel mati, lan entuk efek bakteri paling apik.

    CAS: 32289-58-0
    Formula molekul: (C8H17N5) n. BobotClCl molekul : 433.038
    Struktur molekul:
  • SODIUM MOLYBDATE DIHYDRATE

    SODIUM MOLYBDATE DIHYDRATE

    SPESIFIKASI barang
    ASSAY 99,5% MIN
    MOLYBDENUM 39,5% MIN
    CHLORIDE 0,02% MAX
    SULPHATE 0,2% MAX
    Pb 0,002% MAX
    PH 7.5-9.5
    PO4 0,005% MAX
    AIR INSOLUBLE 0,1% MAX

  • BARIUM CHLORIDE DIHYDRATE

    DIHYDRAT BARIUM CHLORIDE

    PRODUK NAMA BARIUM CHLORIDE DIHYDRATE
    CAS NO. 10326-27-9
    FORMULA BaCl2.2H2O
    Bobot MOLEKUL 244.24
    KATILANGAN CRYSTAL WARNA
    SPESIFIKASI
    Murni 99,0% MIN.
    KALSIUM 0,036% MAX.
    MATERI INSOLUBLE AIR 0,05% MAX.
    SULFIDES 0,003% MAX.
    SODIUM 0,20% MAX.
    IRON (Fe) 0,001% MAX.









  • POTASSIUM BICARBONATE/E501

    POTASSIUM BICARBONATE / E501

    Ganti natrium bikarbonat kaya kanggo glepung, jajan, pastry, agen panggang produk panggang,
    deacidifying modifikasi pH lan nyuda acidity,
    Ditambah ing wort utawa anggur, reaksi karo asam tartarat lan ngasilake bitartrat kalium sing ora larut kanthi efektif,
    Tambahake menyang pakan sapi kanggo nambah produksi susu,
    Bahan teknologi bisa digunakake minangka pupuk foliar, pupuk potash.
  • SODIUM DICHLOROISOYANURATE/SDIC

    SODIUM DICHLOROISOYANURATE / SDIC

    1, Sodium Dichloroisocyanurate (Powder)
    2, Kalorone anhidrat lan dihydrate, 56% min & 60% min
    3, kualitas apik kanthi rega kompetitif
    4. ukuran karo 20-40mesh, 40-60mesh
    5. tablet bisa digawe kanthi syarat pelanggan, 1g / tablet; 2g / tablet; 5g / tablet; 10g / tablet