produk

DICHLOROMETHANE / METHYLENE CHLORIDE

Katrangan singkat:

METHYLENE CHLORIDE
dikloromethane
Formula kimia: CH2Cl2
Nomer akses CAS: 75-09-2
Spesifikasi / Kemurnian: 99,95% min


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

NAMA PRODUK: METHYLENE CHLORIDE

Formula molekul saka dikloromethane: CH2Cl2; Iki minangka pelarut sing ora bisa dibakar kanthi titik godhok sing sithik lan asring digunakake kanggo ngganti eter minyak bumi, eter diethil, lsp.
Jeneng Cina: dikloromethane
Formula kimia: CH2Cl2
Bobot molekul: 84,93
Nomer akses CAS: 75-09-2
Titik didih: 39,8 ℃
Kelarutan banyu: 20g / L (20 ℃)
Penampilan: cairan volatil sing ora ana warna lan transparan

Kemasan: drum baja biru 270KGS ; 20'fcl: 80drum

Kelas: 6.1

UN NO. 1593

Spesifikasi / Kemurnian: 99,95% min

EINECS Ora.: 200-838-9
Kelarutan: ora larut ing banyu lan larut ing fenol, aldehida, keton, asam asetat glasial, trietil fosfat, etil asetatetat, lan sikloheksana; dicampur lan larut karo etil alkohol pelarut klorida klorida, eter diethil, lan N, dimetilformamid;    

Stabilitas: Ing suhu normal (suhu ruangan) lan yen ora ana kelembapan, dikloromethane luwih stabil tinimbang zat sing padha (kloroform lan karbon tetrachloride);
Penguraian cilaka: Yen kontak banyu suwe, alon-alon bakal bosok lan ngasilake hidrogen klorida;  
Polimerisasi mbebayani: ora bakal kelakon

Tujuan diklorometana:
Dichloromethane pancen bisa larut lan kurang keracunan; umume digunakake kanggo produksi film aman lan Makrolon; sisan digunakake kanggo pelarut cat, agen degreasing logam, agen injeksi asap lan gas, agen niup poliuretan, agen pelepas lan penghapus cat;

Dichloromethane minangka cairan tanpa warna. Iki digunakake minangka medium reaksi ing industri apotek lan ditrapake kanggo nyiyapake penbritin, carbenicillin, cephalosporin, lsp., Kanggo pelarut kanggo ngasilake film, pelarut dewaxing minyak, propelan aerosol, agen ekstraksi sintesis organik, poliuretan lan agen busa liyane pembersih logam sajrone produksi plastik umpluk.

methylene chloride-2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita