produk

  • TCCA/TRICHLOROISOCYANURIC ACID/CHLORINE TABLET

    TCCA / TRICHLOROISOCYANURIC ACID / CHLORINE TABLET

    TCCA minangka senyawa organik, sing digunakake sacara umum minangka disinfektan industri, pamutih lan reagen ing sintesis organik.
    Ana 3 apperansi, Powder / Granular / tablet, miturut panggunaan
    Spesifikasi:
    1. Katon: tablet putih
    2. Klorin sing kasedhiya: 90,00% MIN
    3. Kelembapan: 0,50% MAX
    4. Larutan banyu 1% PH: 2.7-3.3
    KITA PAKET 50KGS DRUM PLASTIK, 20KGS FIBER CARTONS dll
  • CALCIUM HYPOCHLORITE 65% 70%

    HYPOCHLORITE KALCIUM 65% 70%

    Kalsium Hypochlorite bisa digunakake kanthi akeh minangka disinfektan, agen pemutih utawa oksidan amarga klorin sing ana ing produk, kayata, duwe disinfektan sing apik kanggo kolam renang, banyu ngombe, menara pendinginan & limbah lan banyu limbah, panganan, pertanian, rumah sakit, sekolah, stasiun lan rumah tangga lan liya-liyane, pemutihan lan oksidasi sing apik uga ditemokake ing industri kertas lan pewarna.
  • CERIUM OXIDE POLISHING POWDER

    CERIUM OXIDE POLA PULES

    Wêdakakêna poli oksida cerium duweni sifat kimia lan fisik lan digunakake ing polesan kaca optik, LCD, Panel Sentuh, Topeng Foto.
  • OLYHEXAMETHYLENE BIGUAIDINE HYDROCHLORIDE (PHMB)

    OLYHEXAMETHYLENE BIGUAIDINE HYDROCHLORIDE (PHMB)

    PHMB minangka jinis polimer bakterisida lan bakteriostatik serbaguna anyar. Bakal ngasilake ionisasi ing larutan banyu. Bagéyan hidrilik nampilake listrik positif sing kuwat. Bisa nyedhot kabeh jinis bakteri lan virus sing biasane listrik negatif, mlebu ing membran sel, nyegah sintesis liposom ing membran, nyebabake sel mati, lan entuk efek bakteri paling apik.

    CAS: 32289-58-0
    Formula molekul: (C8H17N5) n. BobotClCl molekul : 433.038
    Struktur molekul:
  • SODIUM LAURYL ETHER SULFATE 70%(SLES)

    SODIUM LAURYL ETHER SULFATE 70% (SLES)

    PHMB minangka jinis polimer bakterisida lan bakteriostatik serbaguna anyar. Bakal ngasilake ionisasi ing larutan banyu. Bagéyan hidrilik nampilake listrik positif sing kuwat. Bisa nyedhot kabeh jinis bakteri lan virus sing biasane listrik negatif, mlebu ing membran sel, nyegah sintesis liposom ing membran, nyebabake sel mati, lan entuk efek bakteri paling apik.

    CAS: 32289-58-0
    Formula molekul: (C8H17N5) n. BobotClCl molekul : 433.038
    Struktur molekul:
  • BENZALKONIUM CHLORIDE

    BENZALKONIUM CHLORIDE

    Benzalkonium Chloride minangka surfaktan uyah amonium kuartal kationik sing penting, sing akeh digunakake kanggo perawatan pribadi, sampo, kondisioner lan produk liyane. Nduwe efek anti-statis, fleksibel lan anti-korosi sing apik, lan uga bisa digunakake ing pembantu sterilisasi, pencetakan lan pewarna, pencuci kain lan industri liyane.
  • INSECTICIDE/EMAMECTIN BENZOATE

    BENZOATE INSEKTIK / EMAMECTIN

    Gunakake Potong:
    Gobis, kubis, lobak lan sayuran liyane, kedele, katun, teh, tembakau lan tanduran lan wit buah liyane.
    Obyek kontrol:
    Aktivitas abamektin benzoate menyang Lepidoptera dhuwur banget, kayata ngengat kubis, cacing tentara kedelai, cacing kod kapas, cacing tentara tembakau, cacing tentara kubis, litod Spodoptera, cacing tentara, ngengat rwaning apel, utamane kanggo Spodoptera exigua lan Plutella xylostella, lan menyang Homoptera, Thysanoptera, Coleoptera lan tungau.
  • SODIUM MOLYBDATE DIHYDRATE

    SODIUM MOLYBDATE DIHYDRATE

    SPESIFIKASI barang
    ASSAY 99,5% MIN
    MOLYBDENUM 39,5% MIN
    CHLORIDE 0,02% MAX
    SULPHATE 0,2% MAX
    Pb 0,002% MAX
    PH 7.5-9.5
    PO4 0,005% MAX
    AIR INSOLUBLE 0,1% MAX

  • TOLYLTRIAZOLE

    TOLYLTRIAZOLE

    KARAKTER: KUNING KUNING KANG GRANUL PUTIH
    POINT MELTING: 80-86 ℃
    MOISTURE: MAX 0,2%
    ASH: 0,05% MAX
    PH (25 ℃): 5.5-6.5
    ASSAY: 99% MIN.
  • BARIUM CHLORIDE DIHYDRATE

    DIHYDRAT BARIUM CHLORIDE

    PRODUK NAMA BARIUM CHLORIDE DIHYDRATE
    CAS NO. 10326-27-9
    FORMULA BaCl2.2H2O
    Bobot MOLEKUL 244.24
    KATILANGAN CRYSTAL WARNA
    SPESIFIKASI
    Murni 99,0% MIN.
    KALSIUM 0,036% MAX.
    MATERI INSOLUBLE AIR 0,05% MAX.
    SULFIDES 0,003% MAX.
    SODIUM 0,20% MAX.
    IRON (Fe) 0,001% MAX.









  • ETHYL (ETHOXYMETHYLENE)CYANOACETATE CAS#: 94-05-3

    ETHYL (ETHOXYMETHYLENE) CYANOACETATE CAS #: 94-05-3

    Etil (ethoxymethylene) cyanoacetate
    CAS No.94-05-3
    Formula Molekuler: C8H11NO3
    Properti Kimia: putih nganti kristal padhet
    Dianggo: Medium allopurinol
    SinonimEMCAE; Ethyl (ethoxyMethyle; 2-Cyano-3-ethoxyacryL; Ethyl (ethoxymethylene); Ethyl-2-cyan-3-ethoxyacrylat; ETHYL 2-CYANO-3-ETHOXYACRYLATE; Ethyl 3-ethoxyry (Ethoacry-Ethyylene etylacrylate) ) cyaoacetate; (E) -ethyl 2-cyano-3-ethoxyacrylate; etil (Z) -2-cyano-3-ethoxyacrylate
  • POTASSIUM BICARBONATE/E501

    POTASSIUM BICARBONATE / E501

    Ganti natrium bikarbonat kaya kanggo glepung, jajan, pastry, agen panggang produk panggang,
    deacidifying modifikasi pH lan nyuda acidity,
    Ditambah ing wort utawa anggur, reaksi karo asam tartarat lan ngasilake bitartrat kalium sing ora larut kanthi efektif,
    Tambahake menyang pakan sapi kanggo nambah produksi susu,
    Bahan teknologi bisa digunakake minangka pupuk foliar, pupuk potash.