produk

  • POTASSIUM BICARBONATE/E501

    POTASSIUM BICARBONATE / E501

    Ganti natrium bikarbonat kaya kanggo glepung, jajan, pastry, agen panggang produk panggang,
    deacidifying modifikasi pH lan nyuda acidity,
    Ditambah ing wort utawa anggur, reaksi karo asam tartarat lan ngasilake bitartrat kalium sing ora larut kanthi efektif,
    Tambahake menyang pakan sapi kanggo nambah produksi susu,
    Bahan teknologi bisa digunakake minangka pupuk foliar, pupuk potash.