Babagan Kita

Babagan Kita

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD. minangka salah sawijining pabrikan lan eksportir utama kanthi Aditif Pangan, Bahan Kimia Industri, lan Penengah Farmasi. Kita wis entuk sertifikat sistem mutu ISO9001. Kantor ekspor kita dununge ing Shijiazhuang, ibukutha provinsi Hebei, mung 270km sisih kidul Beijing.

Sajrone pirang-pirang taun tuwuh, wiwit saka perdagangan internasional murni, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD.wis nggawe industri lan maju nggawe ranté lengkap wiwit tuku bahan mentah nganti diproses nganti ngekspor. Minangka perusahaan klompok industri multifungsi,SJZ CHEM-PHARM CO., LTD. wis ndarbeni telung pabrik produktif langsung lan limang pabrik kanthi usaha patungan sing kalebu ADDITIVES Panganan, INORGANIK lan KIMIA ORGANIK.

Perusahaan kita mesthi tetep kredit lan nganggep kredit minangka inti saka awake dhewe, sing nyengkuyung perusahaan dadi salah sawijining perusahaan sing paling penting paling cepet ing CHINA. Mangkene para pelanggan, ora masalah saka omah lan ing njaba negesake babagan kita, lan iki minangka properti perusahaan sing ora kasat mata. Perusahaan kita saiki maju menyang target sing luwih dhuwur lan sampeyan diparengake gabung. Milih kita tegese sampeyan ora mung milih kanca sing tulus, nanging uga mitra sing bisa dipercaya.

Wiwit 2015.03.11, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD. wis dadi perusahaan pemegang saham sing pancen ngontrol HEBEI CHENBANG INTL TRADING GROUP CO., LTD. sing bisa nggedhekake bisnis lan nawakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan kanthi dhukungan saka pemerintah lan dana sing akeh saka para pemegang saham.

Sertifikat

Mitra