produk

TCCA / TRICHLOROISOCYANURIC ACID / CHLORINE TABLET

Katrangan singkat:

TCCA minangka senyawa organik, sing digunakake sacara umum minangka disinfektan industri, pamutih lan reagen ing sintesis organik.
Ana 3 apperansi, Powder / Granular / tablet, miturut panggunaan
Spesifikasi:
1. Katon: tablet putih
2. Klorin sing kasedhiya: 90,00% MIN
3. Kelembapan: 0,50% MAX
4. Larutan banyu 1% PH: 2.7-3.3
KITA PAKET 50KGS DRUM PLASTIK, 20KGS FIBER CARTONS ETC


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

TCCA minangka senyawa organik, sing digunakake sacara umum minangka disinfektan industri, pamutih lan reagen ing sintesis organik.

Ana 3 apperansi, Powder / Granular / tablet, miturut panggunaan

Spesifikasi:                                      

1. Katon: tablet putih                     

2. Klorin sing kasedhiya: 90,00% MIN               
3. Kelembapan: 0,50% MAX                       

4. Larutan banyu 1% PH: 2.7-3.3                 

KITA PAKET 50KGS DRUM PLASTIK, 20KGS FIBER CARTONS ETC

TRICHLOROISOCYANURIC ACID (TCCA) KANGGO OPSI KANGGO OXIDAN lan KORORINASI PALING PALING PENTING, PEMILIHAN KAPETAN LAN KANG NGARAMI KANDUNGAN, KANDUNGAN TRANSPORTASI BISNISING GOLONGAN, GUNUNGAN BIDANG GOLONGAN, GUNUNG BIDANG GOLONGAN HOSPITAL DLL







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita