produk

BENZALKONIUM CHLORIDE

Katrangan singkat:

Benzalkonium Chloride minangka surfaktan uyah amonium kuartal kationik sing penting, sing akeh digunakake kanggo perawatan pribadi, sampo, kondisioner lan produk liyane. Nduwe efek anti-statis, fleksibel lan anti-korosi sing apik, lan uga bisa digunakake ing pembantu sterilisasi, pencetakan lan pewarna, pencuci kain lan industri liyane.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Uji coba: 80% EINECS No.205-351-5 Klorida Benzalkonium1227 minangka salah sawijining surfaktan kationik, sing kalebu ing pembunuhan nonooksidasi. Benzalkonium Chloride 1227 kanthi efisien bisa nyegah panyebaran ganggang lan reproduksi lumpur. Benzalkonium Chloride 1227 uga nduweni sipat nyebar lan nembus, bisa nembus lan mbusak endhot lan alga, duwe kaluwihan keracunan sing kurang, ora ana akumulasi keracunan, larut ing banyu, gampang digunakake, ora kena pengaruh atose banyu. Benzalkonium Chloride 1227 uga bisa digunakake minangka agen anti-jamur, agen antistatik, emulsi

agen lan agen amandemen ing lapangan tenun lan pewarna. item indeks Katon cair cahya kuning waxy padat Panganggoan: Minangka nyababake nonooksidasi, dosis 50-100mg / L luwih disenengi; minangka remover endhot, 200-300mg / L luwih disenengi, agen antifoaming organosil sing cukup kudu ditambahake kanggo tujuan iki. DDBAC /BKCbisa digunakake bebarengan karo fungisida liyane kayata isothiazolinones, glutaraldegyde, dithionitrile methane kanggo sinergis, nanging ora bisa digunakake bebarengan karo klorophenol. Yen limbah katon sawise dibuwang produk iki ing banyu adhem sing sirkulasi, limbah kasebut kudu disaring utawa diunekake nalika bisa nyegah endhepan ing ngisor tangki sawise ngilangi uwuh.f3fa4036









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita