produk

  • BENZALKONIUM CHLORIDE

    BENZALKONIUM CHLORIDE

    Benzalkonium Chloride minangka surfaktan uyah amonium kuartal kationik sing penting, sing akeh digunakake kanggo perawatan pribadi, sampo, kondisioner lan produk liyane. Nduwe efek anti-statis, fleksibel lan anti-korosi sing apik, lan uga bisa digunakake ing pembantu sterilisasi, pencetakan lan pewarna, pencuci kain lan industri liyane.
  • INSECTICIDE/EMAMECTIN BENZOATE

    BENZOATE INSEKTIK / EMAMECTIN

    Gunakake Potong:
    Gobis, kubis, lobak lan sayuran liyane, kedele, katun, teh, tembakau lan tanduran lan wit buah liyane.
    Obyek kontrol:
    Aktivitas abamektin benzoate menyang Lepidoptera dhuwur banget, kayata ngengat kubis, cacing tentara kedelai, cacing kod kapas, cacing tentara tembakau, cacing tentara kubis, litod Spodoptera, cacing tentara, ngengat rwaning apel, utamane kanggo Spodoptera exigua lan Plutella xylostella, lan menyang Homoptera, Thysanoptera, Coleoptera lan tungau.
  • TOLYLTRIAZOLE

    TOLYLTRIAZOLE

    KARAKTER: KUNING KUNING KANG GRANUL PUTIH
    POINT MELTING: 80-86 ℃
    MOISTURE: MAX 0,2%
    ASH: 0,05% MAX
    PH (25 ℃): 5.5-6.5
    ASSAY: 99% MIN.
  • ETHYL (ETHOXYMETHYLENE)CYANOACETATE CAS#: 94-05-3

    ETHYL (ETHOXYMETHYLENE) CYANOACETATE CAS #: 94-05-3

    Etil (ethoxymethylene) cyanoacetate
    CAS No.94-05-3
    Formula Molekuler: C8H11NO3
    Properti Kimia: putih nganti kristal padhet
    Dianggo: Medium allopurinol
    SinonimEMCAE; Ethyl (ethoxyMethyle; 2-Cyano-3-ethoxyacryL; Ethyl (ethoxymethylene); Ethyl-2-cyan-3-ethoxyacrylat; ETHYL 2-CYANO-3-ETHOXYACRYLATE; Ethyl 3-ethoxyry (Ethoacry-Ethyylene etylacrylate) ) cyaoacetate; (E) -ethyl 2-cyano-3-ethoxyacrylate; etil (Z) -2-cyano-3-ethoxyacrylate
  • DICHLOROMETHANE/METHYLENE CHLORIDE

    DICHLOROMETHANE / METHYLENE CHLORIDE

    METHYLENE CHLORIDE
    dikloromethane
    Formula kimia: CH2Cl2
    Nomer akses CAS: 75-09-2
    Spesifikasi / Kemurnian: 99,95% min