produk

  • TCCA/TRICHLOROISOCYANURIC ACID/CHLORINE TABLET

    TCCA / TRICHLOROISOCYANURIC ACID / CHLORINE TABLET

    TCCA minangka senyawa organik, sing digunakake sacara umum minangka disinfektan industri, pamutih lan reagen ing sintesis organik.
    Ana 3 apperansi, Powder / Granular / tablet, miturut panggunaan
    Spesifikasi:
    1. Katon: tablet putih
    2. Klorin sing kasedhiya: 90,00% MIN
    3. Kelembapan: 0,50% MAX
    4. Larutan banyu 1% PH: 2.7-3.3
    KITA PAKET 50KGS DRUM PLASTIK, 20KGS FIBER CARTONS dll
  • CALCIUM HYPOCHLORITE 65% 70%

    HYPOCHLORITE KALCIUM 65% 70%

    Kalsium Hypochlorite bisa digunakake kanthi akeh minangka disinfektan, agen pemutih utawa oksidan amarga klorin sing ana ing produk, kayata, duwe disinfektan sing apik kanggo kolam renang, banyu ngombe, menara pendinginan & limbah lan banyu limbah, panganan, pertanian, rumah sakit, sekolah, stasiun lan rumah tangga lan liya-liyane, pemutihan lan oksidasi sing apik uga ditemokake ing industri kertas lan pewarna.
  • SODIUM DICHLOROISOYANURATE/SDIC

    SODIUM DICHLOROISOYANURATE / SDIC

    1, Sodium Dichloroisocyanurate (Powder)
    2, Kalorone anhidrat lan dihydrate, 56% min & 60% min
    3, kualitas apik kanthi rega kompetitif
    4. ukuran karo 20-40mesh, 40-60mesh
    5. tablet bisa digawe kanthi syarat pelanggan, 1g / tablet; 2g / tablet; 5g / tablet; 10g / tablet