produk

TOLYLTRIAZOLE

Katrangan singkat:

KARAKTER: KUNING KUNING KANG GRANUL PUTIH
POINT MELTING: 80-86 ℃
MOISTure: 0,2% MAX
ASH: 0,05% MAX
PH (25 ℃): 5.5-6.5
ASSAY: 99% MIN.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk





  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita