produk

  • OLYHEXAMETHYLENE BIGUAIDINE HYDROCHLORIDE (PHMB)

    OLYHEXAMETHYLENE BIGUAIDINE HYDROCHLORIDE (PHMB)

    PHMB minangka jinis polimer bakterisida lan bakteriostatik serbaguna anyar. Bakal ngasilake ionisasi ing larutan banyu. Bagéyan hidrilik nampilake listrik positif sing kuwat. Bisa nyedhot kabeh jinis bakteri lan virus sing biasane listrik negatif, mlebu ing membran sel, nyegah sintesis liposom ing membran, nyebabake sel mati, lan entuk efek bakteri paling apik.

    CAS: 32289-58-0
    Formula molekul: (C8H17N5) n. BobotClCl molekul : 433.038
    Struktur molekul: