BANNER1
SJZCHEM02
SJZCHEM03
banner-3

produk

mesin farmasi lan bahan pengepakan

liyane >>

babagan kita

Babagan katrangan pabrik

about-us

apa sing kita lakoni

SJZ Chem-Pharm Co., Ltd. dununge ana ing tengah kutha Shijiazhuang, ibukutha provinsi Hebei. umume dagang bahan kimia, penengah farmasi, ekstrak kewan lan tanduran, lsp, entuk volume tahunan luwih saka 30.000.000 dolar AS.
Teken semangat "nggatekake iman sing apik, nggawe inovasi terus", perusahaan wis nggawe hubungan bisnis sing jembar lan ramah karo luwih saka 60 negara lan wilayah ing jagad iki.
Hubungi sampeyan kanggo kerjasama bisnis.
liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual

warta

Warta Perusahaan Kami

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD melu ...

Kanthi tema "Negara Tiongkok-Tengah lan Eropa Wétan Kerjasama Lokal. Kesempatan Anyar, Bidang Anyar ....

Aktivitas Ekspansi SJZ CHEM-PHARM CO., LTD-A ...

Kegiatan Ekspansi SJZ CHEM-PHARM CO., LTD-Perjalanan menyang Jiulongtan Tanggal 31 Oktober 2019, ing musim gugur emas iki, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD ngatur karyawan kanggo nindakake kegiatan pendakian lan pembangunan gunung ing Scenic Jiulongtan Area ...
liyane >>

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD melu Interna ...

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD melu Pameran Ekonomi lan Perdagangan Internasional Provinsi Hebei. Kanthi tema "Kolaborasi Lokal Negara-Tiongkok-Tengah lan Eropa Wétan, Peluang Anyar, Lapangan Anyar, Ruang Baru", China-Pusat ...
liyane >>

Karyawan Pinunjul Celebarate Taun Anyar '...

Karyawan pinunjul Celebarate Eve Enggal ing Sanya Kanthi pangaturan sing tliti lan tliti perusahaan, tanggal 28 Desember, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD ngatur karyawan pinunjul mabur menyang Sanya, Hainan, lan miwiti plancongan limang dina .. .
liyane >>

Konferensi bisnis Shijiazhuang lan Hongaria

Konferensi bisnis Shijiazhuang lan Hongaria Tanggal 20 November, konferensi bisnis Shijiazhuang Hongaria dianakake ing aula Konferensi Hotel Asia Pasifik. Tian Jiayi, direktur Biro Perdagangan Kota Shijiazhuang lan pimpinan bisnis kanggo ...
liyane >>