produk

CERIUM OXIDE POLA PULES

Katrangan singkat:

Wêdakakêna poli oksida cerium duweni sipat kimia lan fisik lan digunakake ing polesan kaca optik, LCD, Panel Sentuh, Topeng Foto.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Wêdakakêna poli oksida cerium duweni sipat kimia lan fisik lan digunakake ing polesan kaca optik, LCD, Panel Sentuh, Topeng Foto.

Fitur:
Kualitas permukaan sing apik banget
Ukuran partikel seragam
Suspensi sing apik, umur slurry dawa
Tingkat penghapusan sing dhuwur

Indeks Bahan Kimia:
TREO: 98% Min
La2O3: 25-35%
CeO2: 62-75%
Pr6O11: Maksimal 0,01%
Nd2O3: Maksimal 0,01%
Sm2O3: 0,01% Maks
F: 5%

Indeks Fisik:
Werna: putih
Ukuran partikel (D50) : 0.8-1.0μm ; 1.0-1.5μm ; 1.5-2.0μm; 2.0-2.5μm; Ngatur

Packing:
NW: 20kgs / Karton, GW: 21KGS / Karton.








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita