produk

SODIUM MOLYBDATE DIHYDRATE

Katrangan singkat:

SPESIFIKASI barang
ASSAY 99,5% MIN
MOLYBDENUM 39,5% MIN
CHLORIDE 0,02% MAX
SULPHATE 0,2% MAX
Pb 0,002% MAX
PH 7.5-9.5
PO4 0,005% MAX
AIR INSOLUBLE 0,1% MAX


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Molibdat natrium

Jeneng liya :

Sodiummolybdate dihydrate, amarga disodium molibdat

Nomer CAS 7631-95-0

Formula kimia: Na2MoO4

Sodium molibdat (Na2MO4) bisa digunakake minangka aditif elektrolit, kanggo digunakake ing kapasitor elektrokimia. Tambahan Na2MO4 minangka aditif elektrolit bisa nyebabake kapasitansi sing luwih apik, nyegah korosi lan kinerja stabil.

Uga bisa digunakake minangka katalis sajrone nggawe cat lan pewarna

Produk kasebut digunakake ing pabrik alkaloid, reagen, bahan pewarna, pigmen abang molibdat, uyah molibdat lan tahan tahan sinar srengenge, uga bahan baku kanggo nggawe tahan api. Molybdate natrium kristal uga bisa digunakake minangka penghambat sing digunakake ing sistem pendinginan sirkulasi, cairan logam.





  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita