produk

DIHYDRAT BARIUM CHLORIDE

Katrangan singkat:

PRODUK NAMA BARIUM CHLORIDE DIHYDRATE
CAS NO. 10326-27-9
FORMULA BaCl2.2H2O
Bobot MOLEKUL 244.24
KATILANGAN CRYSTAL WARNA
SPESIFIKASI
Murni 99,0% MIN.
KALSIUM 0,036% MAX.
MATERI INSOLUBLE AIR 0,05% MAX.
SULFIDES 0,003% MAX.
SODIUM 0,20% MAX.
IRON (Fe) 0,001% MAX.










Detail Produk

FAQ

Tag Produk





  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita