produk

SODIUM DICHLOROISOYANURATE / SDIC

Katrangan singkat:

1, Sodium Dichloroisocyanurate (Powder)
2, Kalorone anhidrat lan dihydrate, 56% min & 60% min
3, kualitas apik kanthi rega kompetitif
4. ukuran nganggo 20-40mesh, 40-60mesh
5. tablet bisa digawe kanthi syarat pelanggan, 1g / tablet; 2g / tablet; 5g / tablet; 10g / tablet


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Natrium Dichloroisocyanurate

rumus molekul: C3O3N3CL2Na

Bobot Molekuler: 219,98

Iki minangka zat oksidan lan klorida sing kuwat lan bisa larut ing banyu kanthi gampang.

UN2465

 Properti: SDICbisa larut ing banyu, nduweni sifat efektif, cepet instan, jembar lan aman. SDIC duwe efek fungisida sing kuat, sanajan dosis 20ppm, rasio fungisida bisa nganti 99%. SDIC duwe stabilitas sing apik, bisa dilestarekake nganti setengah taun kanthi klorin efektif kurang saka 1%, lan ora bisa rusak ing 120 ° C, ora bisa diobong.

Aplikasi:

  Sodium Dichloroisocyanurate bisa disterilake banyu ngombe, kolam renang, barang-barang meja lan udara, nglawan penyakit infeksi kaya disinfeksi rutin, disinfeksi pencegahan lan sterilisasi lingkungan ing macem-macem panggonan.

  Iki uga bisa digunakake kanggo nyegah wol nyusut, tekstil pemutih lan ngresiki banyu industri sing beredar.

Panyimpenan lan Transportasi:

SDIC kudu disimpen ing papan sing adhem lan garing, ati-ati banget supaya ora kena pengaruh lembab, aja nganti sinar srengenge, ora kena kontak karo nitrida lan prekara reduktif, Bisa digawa sepur, truk utawa kapal

Packing:
Drum plastik 25kg, 50kg plastik, tas rajutan plastik 1000kg






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita