warta

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD melu Pameran Ekonomi lan Perdagangan Internasional Provinsi Hebei.

Kanthi tema "Kerjasama Lokal Negara-Negara Eropa-Tengah lan Eropa Wétan, Peluang Anyar, Lapangan Anyar, Ruang Baru", Rapat Pemimpin Lokal Negara-Negara China-Tengah lan Eropa Wétan dibukak ing Tangshan, Provinsi Hebei wiwit tanggal 16 nganti 20 Juni, 2015. 58 gubernur propinsi (negara bagian, kotamadya) saka negara-negara Eropa Tengah lan Eropa Wétan sing ndadékaké delegasi pamrentah lan bisnis melu pameran. Para tamu ing rapat kasebut entuk jangkoan lengkap ing 16 negara ing Eropa Tengah lan Timur, kanthi total 400 wong

   Rapat Pemimpin Lokal China-CEEC kaping telu minangka rapat internasional paling dhuwur lan paling gedhe sing dianakake ing Provinsi Hebei ing taun-taun pungkasan. Iki minangka misi mulia sing diwenehake Hebei dening Komite Pusat Partai lan Dewan Negara. Ora mung kanggo ngetrapake China-CEECs langkah-langkah pragmatis rapat-rapat para pimpinan uga langkah penting kanggo Hebei kanggo ngiyatake kerja sama ing kapasitas produksi karo negara-negara Eropa Tengah lan Timur lan ningkatake pembangunan terbuka.

SJZ CHEM-PHARM CO., LTD diajak melu pameran dagang lan menehi kontrak karo para pelanggan Eropa


Wektu kiriman: Aug-31-2020