warta

Konferensi bisnis Shijiazhuang lan Hongaria

Tanggal 20 November, konferensi bisnis Shijiazhuang Hongaria dianakake ing aula Konferensi Hotel Asia Pasifik. Tian Jiayi, direktur Biro Perdagangan Kota Shijiazhuang lan pimpinan bisnis kanggo melu negosiasi bisnis. Isi rapat kasebut kalebu ngenalake macem-macem bidang kayata ekonomi, transportasi, budaya lan liya-liyane ing Hongaria, China, Hebei lan Shijiazhuang. SJZ CHEM-PHARM CO LTD minangka perwakilan Tionghoa sing rawuh ing rapat kasebut


Wektu kiriman: Aug-31-2020