warta

Kegiatan Ekspansi SJZ CHEM-PHARM CO., LTD-Perjalanan menyang Jiulongtan

Tanggal 31 Oktober 2019, ing musim gugur emas iki, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD nyusun karyawan kanggo nindakake kegiatan pendakian lan pembangunan gunung ing Wilayah Sceneic Jiulongtan, Kabupaten Pingshan, Shijiazhuang.

Ngadhepi srengenge esuk ing wayah esuk, kita wis miwiti lelungan adoh saka rame kutha. Mlaku menyang gunung lan ambegan hawa seger sing seger. Ing proses pendakian njobo, ora ana sing bengok-bengok lan kesel, ora ana sing ditinggal lan mundur, lan sawetara sing wani ngupayakake papan sing pertama lan kerja sama kabeh. Kesel nalika munggah gunung malih dadi kabungahan kemenangan ing ngguyu santai. Nalika olahraga lan seneng, iki uga nuduhake kualitas lan citra tim Chenbang sing apik. Sawise menek, kita menyang kebon apel kanggo kegiyatan njupuk, ngicipi apel sing anyar sing dijupuk saka wit-witan, cedhak karo alam lan ngrasakake bungahe panen.

Nggawe kegiatan menjangkau ruangan dadi jembatan, organisasi ngatur karyawan gunung, petik kebon, lan pesta makan malam, sing ngatasi tekanan kerja para karyawan lan nyuda jarak antar kolega. Iki nggawe kesempatan komunikasi ing antarane kolega. Karyawan enom entuk luwih akeh ilmu liwat pengalaman nuduhake karyawan sing luwih tuwa, lan karyawan sing luwih tuwa uga kena pengaruh semangat enom kanggo para mudha. Saben wong duwe pangerten anyar kanggo saben liyane lan nambah kohesi tim Chempharm.


Wektu kiriman: Aug-31-2020