warta

Karyawan pinunjul Celebarate Enggal ing Sanya

Ing pangaturan perusahaan kanthi tliti lan tliti, tanggal 28 Desember, SJZ CHEM-PHARM CO., LTD nyelenggarakake karyawan pinunjul menyang Sanya, Hainan, lan miwiti plancongan limang dina menyang pulau-pulau tropis sing warna-warni. Kanggo nambah kasarasan karyawan ing pakaryan lan panguripane, inspirasi moralitas, weneh peran utama karyawan pinunjul, lan ngupayakake nggawe swasana kerja sing luwih positif.

      Perjalanan menyang Sanya iki biasane ngunjungi Pulo Wuzhizhou, Taman Budaya Buddha Nanshan lan Tianya Haijiao. Nalika ngrasakake pasisir biru lan pemandangan Hainan sing apik banget, lan ngrasakake adat tropis khas Sanya, kabeh wong banjur nyingkirake ketegangan Kerja, santai lan istirahat ing segara biru lan langit biru, kanthi gumuyu ing dalan, lan nglampahi wektu malem taun baru unik bareng.


Wektu kiriman: Aug-31-2020