produk

POTASSIUM BICARBONATE / E501

Katrangan singkat:

Ganti natrium bikarbonat kaya kanggo glepung, jajan, pastry, agen panggang produk panggang,
deacidifying modifikasi ph lan nyuda acidity,
Ditambah ing wort utawa anggur, reaksi karo asam tartarat lan ngasilake bitartrat kalium sing ora larut kanthi efektif,
Tambahake menyang pakan sapi kanggo nambah produksi susu,
Bahan teknologi bisa digunakake minangka pupuk foliar, pupuk potash.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan barang: Kalium bikarbonat

Mol.formula: KHCO3

Sifat kimia: kristal putih lan stabil ing udhara, gampang larut ing banyu lan larutan katon lemah banget, ora larut ing etanol.

Properti Fisik

Bubuk utawa kristal putih tanpa ambu, Mol.wt: 100.11, gravitasi spesifik: 2.17.

 

Aplikasi

Ganti natrium bikarbonat dadi agen bulking

Tambah menyang pakan sapi kanggo nambah produksi susu

Sajrone panen, minangka deacidifier saka kudu.

Ing anggur putih, ros lan abang, kanggo mbenerake keasaman sajrone proses elaborasi.

Bahan teknologi bisa digunakake minangka pupuk foliar, pupuk potash

 

Packing:

Kantong anyaman plastik utawa kantong kertas kraft nganggo kantong plastik, kanthi jaring 25/50/500 / 1000kg.

Panyimpenan lan transportasi:

Simpen produk ing kemasan asline, Disimpen ing omah sing garing lan berventilasi adoh saka kelembapan.

Nglindhungi materi saka udan nalika mbukak lan mbongkar. Priksa manawa paket kasebut tetep garing lan bebas saka kontaminan. Nyingkiri penanganan lan transportasi bebarengan karo zat asam.

Spesifikasi:

GRADE Panganan

Barang Indeks
Kalium bikarbonat,% 99.0-101.5
Banyu ora larut,% 0.02
Kelembapan,% ≤0.25
PH ≤8.6
Logam abot (kaya Pb) / (mg / kg) ≤5.0
Arsenik (mg / kg) ≤3.0
Penampilan kristal putih, mili gratis

GRATIS TECH

 

Barang Indeks
Kalium bikarbonat,% ≥99.0
Banyu ora larut,% 0.02
KCL,% ≤0.03
K2SO4,% 0.04
Fe2O3,% 0.001
K,% ≥38.0
Nilai PH ≤8.6
Kelembapan,% ≤1.0
Penampilan kristal putih, mili gratis






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan